Gulvsliber2020-02-13T13:37:29+01:00
Forside » Gulvsliber

Gulvsliber

Få 3 uforpligtende tilbud

Få fixede dit gamle slidte gulv

A

t udføre en professionel gulvafslibning eller gulvafhøvling kræver mange års erfaring og bør derfor kun udføres af en top professionel gulvsliber. Hvis man ikke ved 100% hvad man laver, når man giver sig i kast med at udføre en gulvafslibning eller en gulvafhøvling, så kan man meget nemt komme til at gøre mere skade end gavn. Benyt dig derfor af vores gratis online gulvservice formidlingsservice til at finde frem til en billig professionel gulvsliber.

Få 3 uforpligtende tilbud

Find en professionel gulvsliber her

Det eneste du skal gøre, er at udfylde vores online skema med informationer omkring hvad det er du skal have slebet. Efter at du har udfyldt skemaet, så sender vi det afsted til forskellige gulvsliber, som så kigger din opgave igennem og vurdere hvad de kan udføre opgaven for. Du modtager så de forskellige tilbud og kan stille og roligt kigge dem igennem og se om der skulle være et tilbud som du ønsker at benytte dig af.

Det er nemt at få tilbud 

Få 3 uforpligtende tilbud

Gør gulvafslibning drømmen til virkelighed 

Selv om priserne svinger meget, så bliver der ikke slækket på kvaliteten af det udførte arbejde, når du vælger en gulvmand igennem vores online formidlingsservice. 

I dag er vigtigere end nogensinde før at udføre alle gulvopgaver perfekt hver gang. Konkurrence i mellem de forskellige gulvfirmaer er nemlig meget hård, og der er ikke plads til dårlige anmeldelser på grund af sjusket arbejde. 

Internettet har gjort det super nemt for dig som forbruger, at tjekke op på de forskellige gulvfirmaer, som er i spil om, at skulle udføre din gulvopgave for dig. Dette er de udmærket godt klar over, og derfor kan du være sikker på, at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten, når din gulvopgave bliver udført.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Hvilke gulvsliber får jeg tilbud fra?2020-05-07T10:52:16+02:00

Alle de gulvsliber, som modtager din gulvopgave igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle gulvsliber. Alle gulvsliber skal overholde de strenge krav der stilles til dem om blandt andet, at udføre deres arbejde perfekt værd gang således, at du altid kan være sikker på, at du får den bedste og billigste pris på din gulvopgave uden, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

✅ Hvad er forskellen på en gulvafslibning og en gulvafhøvling?2020-05-07T10:49:20+02:00

Når man foretager en gulvafslibning, så fjernes der op til 1 millimeter af træets tykkelse. I langt de fleste tilfælde er en gulvafslibning nok til at fjerner ridser, misfarvninger og pletter på trægulvet.

Når man foretager en gulvafhøvling, fjernes der op til 4 millimeter af gulvets tykkelse når de små knive høvler trægulvet. En gulvafhøvling er det rigtige valg, hvis dine trægulve er meget slidte og har huller, ujævnheder, fernis gulve eller har spartel og limrester på gulvbrædderne.

✅ Hvad koster en gulvafslibning eller gulvafhøvling?2020-05-07T10:49:26+02:00

Det er ikke muligt, at fastsætte en pris på hverken gulvafslibning eller gulvafhøvling før at gulvmanden har været ude og se på trægulvene. 

Alle gulvopgaver er forskellige og derfor bør du altid få en gulvmand ud og kigge på din gulvopgave inden, at du siger ja tak til et tilbud.

✅ Hvad skal jeg gøre inden at gulvmanden går i gang?2020-05-07T10:49:32+02:00

Det er vigtigt at de forskellige rum, hvor der skal udføres en gulvafslibning eller en gulvafhøvling, at er helt tomme for møbler og andet. Det er også vigtigt at gulvmanden har adgang til strøm i de forskellige rum.

Da både en gulvafslibning og en gulvafhøvling er noget der både larmer og støver meget, er det god idé lige give naboerne besked om dette kommer til at ske inden at gulvmanden går i gang.

✅ Kan gulvet modstå hunde eller katte poter?2020-05-07T10:49:37+02:00

Hvis du eksempelvis for overfladebehandlet dit trægulv med en tokomponent lak, som er en særdeles slidstærk lak, så vil både hunde og kattepoter ikke være noget problem.

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for at kunne give dig gratis og helt uforpligtende tilbud på din gulvafslibning eller en gulvafhøvling.

✅ Skal jeg sige ja til et af de tilbud som jeg modtager?2020-05-07T10:49:42+02:00

Nej, du er ikke forpligtede på nogen måder til, at skulle sige ja til et af de tilbud, som du modtager igennem os. Alle tilbuddene som du modtager igennem os, er helt uforpligtende og ganske gratis at modtage.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE GULVSLIBER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på enten din gulvafslibning eller din gulvafhøvling. 

Få 3 uforpligtende tilbud
Go to Top