Gulvmand

Gulvmand løser alle gulvopgaver billigst!

Når dit gulv trænger til en gulvafslibning eller en gulvafhøvling er det vigtigt at det bliver udført at en professionel gulvmand. Det kræver nemlig mange års erfaring at udføre disse gulvopgaver perfekt. Ved man ikke 100% hvad man laver så kan der meget hurtigt ske skader på gulvet der i værste tilfælde kan medføre at der skal lægges et helt nyt gulv. Så er det altså meget billiger at finde en billig gulvmand igennem os til at udføre din gulvopgave for dig.

Du skal blot bruge 2 min. på at udfylde vores online skema med de nødvendige informationer som de forskellige gulvsliber skal bruge for at kunne give dig gratis og uforpligtende tilbud på din gulvopgave. Efter at du har udfyldt skemaet sender vi din gulvopgave i udbud blandt flere forskellige gulvsliber. Efterhånden som de modtager din gulvopgave og for kiggede den igennem vender de tilbage med tilbud på hvad det vil koste at få udført din gulvopgave af dem. Du kan så stille og roligt kigge tilbuddene igennem og se om der skulle være et tilbud som du ønsker at benytte dig af.

Din gulvmand kan klare alle slibeopgaver

Når du indhenter tilbud fra forskellige gulvmænd igennem os kan du være sikker på at du kun får tilbud fra top professionelle gulvfolk der kan stå ind for deres arbejde. Vi samarbejder med gulvfirmaer i blandt andet København, Odense, Århus Aalborg, Esbjerg og resten af Danmark så lige meget hvor du skal have udført din gulvopgave henne kan du indhente tilbud på det igennem os. De tilknyttede gulvfirmaer kan meget mere end at slibe dine gulve.

Hvis du eksempelvis har en trappe der blevet slidt eller et køkkenbord der igennem tiden har fået mange hakker og ridser kan de også slibe dette for dig. Når slibe arbejdet er færdig slutter gulvmanden af med at give det en passende overfladebehandling. Dette er dels for at få det til at se pænt ud men også fordi at det hjælper mod slitage og gør at det holder meget længere. Hvilken type overfladebehandling der skal bruges kan du aftale med den gulvmand som skal udføre opgaven for dig.