Gulvafslibning Slagelse

Gulvafslibning Slagelse løser alle gulvopgaver

Vi slider alle sammen på vores gulve hver dag uden at tænke over det. Men i løbet af årene sætter alle vores fodtrin deres spor i gulvet i form af ridser og mørke pletter rundt omkring. Nogen mener at det har sin charme mens andre gerne vil have deres nye gulv tilbage igen og det kan faktisk nemt lade sig gøre med en professionel gulvafslibning udført af en fagmand.

Lad flere gulvsliber i Slagelse give dig tilbud

Når dit gulv bliver slebet fjerne gulvmanden 2-3 millimeter af toppen på dit gulv med en speciel gulvafslibning maskine der sliber dit gulv med en type sandpapir der passer til din gulvtype. Når gulvafslibningen er overstået kan du vælge i mellem flere forskellige behandlinger af gulvet som eksempelvis olie eller lak. Det kommer helt an på dit behov så tag en snak med gulvmanden om det.

Spar op til 70% på din gulvafslibning i Slagelse

Efter 2-3 dage når gulvet er tørt har du igen et fantastisk gulv du kan have stor glæde af i mange år frem. Indhent gratis og uforpligtende gulvafslibning pris tilbud fra flere forskellige gulvfirmaer i Slagelse nu ved at udfylde skemaet bag den grønne tekst her på siden. Det tager kun 2 min.