Gulvafslibning Odense2020-04-04T00:55:09+02:00
Forside » Gulvafslibning Odense

Gulvafslibning Odense

Få 3 uforpligtende tilbud

Frisk gulvet op med en gulvafslibning

I

Odense er der flere forskellige gulvfirmaer at vælge i mellem. Du kan vælge selv at tage kontakt til en gulvmand, eller du kan nøjes med at udfylde vores online skema på under to minutter, og efterfølgende modtage flere gratis og helt uforpligtende tilbud på din gulvafslibning, fra forskellige gulvfirmaer i Odense.

Efterhånden som du modtager de forskellige gulvafslibning priser fra lokale gulvsliber i Odense, vil du hurtigt kunne se, at gulvafslibning priserne svinger meget på den selv samme gulvafslibning. Uden at du behøver at skulle gå på kompromis med kvaliteten, kan du nemt og hurtigt spare mange penge på din gulvafslibning i Odense, ved at sammenligne gulvafslibning priserne igennem os.

Få 3 uforpligtende tilbud

Gulvafhøvling før gulvafslibning

Hvis dit trægulv er meget slidt, samt meget ujævnt, eller hvis der mørke pletter eller maling rester rundt omkring på det. Så er det ikke nok at give dit gamle gulv en gulvafslibning. Så kræver det at gulvmanden først giver dit trægulv en gulvafhøvling og derefter en gulvafslibning.

En gulvafhøvling er noget mere omfattende at udføre og bør derfor altid udføres af en professionel gulvsliber. Når gulvmanden går i gang med at give dit trægulv en gulvafhøvling, så afhøvler han mellem 2-4 millimeter af dit trægulvs overflade.

Det er nemt at få tilbud 

Få 3 uforpligtende tilbud

Vi rådgiver dig hele vejen

Gulvafhøvlingen udføres med en gulvhøvl, der har små meget skarpe knive, der går i dybden ved at lave høvlspåner. Det kan være nødvendigt at udføre en gulvafhøvling, hvis gulvbrædderne er ujævne eller hvis der gamle maling rester eller mørke pletter på gulvbrædderne.

Med en gulvafhøvling får du fjernet alle urenheder på dine gulvbrædder. Efterfølgende kan gulvsliberen så begynde at give dit trægulv en gulvafslibning. Det er meget vigtigt at dit trægulv er helt fri for søm og lignende ting inden at gulvmanden går i gang med at udføre din gulvafhøvling.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Hvilke gulvsliber får jeg tilbud fra?2020-05-07T10:52:16+02:00

Alle de gulvsliber, som modtager din gulvopgave igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle gulvsliber. Alle gulvsliber skal overholde de strenge krav der stilles til dem om blandt andet, at udføre deres arbejde perfekt værd gang således, at du altid kan være sikker på, at du får den bedste og billigste pris på din gulvopgave uden, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

✅ Hvad er forskellen på en gulvafslibning og en gulvafhøvling?2020-05-07T10:49:20+02:00

Når man foretager en gulvafslibning, så fjernes der op til 1 millimeter af træets tykkelse. I langt de fleste tilfælde er en gulvafslibning nok til at fjerner ridser, misfarvninger og pletter på trægulvet.

Når man foretager en gulvafhøvling, fjernes der op til 4 millimeter af gulvets tykkelse når de små knive høvler trægulvet. En gulvafhøvling er det rigtige valg, hvis dine trægulve er meget slidte og har huller, ujævnheder, fernis gulve eller har spartel og limrester på gulvbrædderne.

✅ Hvad koster en gulvafslibning eller gulvafhøvling?2020-05-07T10:49:26+02:00

Det er ikke muligt, at fastsætte en pris på hverken gulvafslibning eller gulvafhøvling før at gulvmanden har været ude og se på trægulvene. 

Alle gulvopgaver er forskellige og derfor bør du altid få en gulvmand ud og kigge på din gulvopgave inden, at du siger ja tak til et tilbud.

✅ Hvad skal jeg gøre inden at gulvmanden går i gang?2020-05-07T10:49:32+02:00

Det er vigtigt at de forskellige rum, hvor der skal udføres en gulvafslibning eller en gulvafhøvling, at er helt tomme for møbler og andet. Det er også vigtigt at gulvmanden har adgang til strøm i de forskellige rum.

Da både en gulvafslibning og en gulvafhøvling er noget der både larmer og støver meget, er det god idé lige give naboerne besked om dette kommer til at ske inden at gulvmanden går i gang.

✅ Kan gulvet modstå hunde eller katte poter?2020-05-07T10:49:37+02:00

Hvis du eksempelvis for overfladebehandlet dit trægulv med en tokomponent lak, som er en særdeles slidstærk lak, så vil både hunde og kattepoter ikke være noget problem.

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for at kunne give dig gratis og helt uforpligtende tilbud på din gulvafslibning eller en gulvafhøvling.

✅ Skal jeg sige ja til et af de tilbud som jeg modtager?2020-05-07T10:49:42+02:00

Nej, du er ikke forpligtede på nogen måder til, at skulle sige ja til et af de tilbud, som du modtager igennem os. Alle tilbuddene som du modtager igennem os, er helt uforpligtende og ganske gratis at modtage.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE GULVSLIBER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på enten din gulvafslibning eller din gulvafhøvling. 

Få 3 uforpligtende tilbud
Go to Top