Gulvafslibning Kolding2020-04-04T00:46:13+02:00
Forside » Gulvafslibning Kolding

Gulvafslibning Kolding

Få 3 uforpligtende tilbud

Vi løser alle slags gulvopgaver

G

ulvfirmaerne i Kolding, har altid et par gode tips til dit trægulv. Blandt andet råder de dig til at holde det enkelt og lyst. Hvis dit gulv er af vidt forskellige træsorter og udseende, skal det enten skiftes helt ud med et nyt trægulv eller også skal det have en gulvafslibning. Den billigste løsning er helt sikkert at slebet dit gamle gulv. En gulvafslibning fjerne 2-3 millimeter af toppen på den gamle overflade på dit gulv. Her dukke det nye friske gulv frem klar til en gulvbehandling.

Få 3 uforpligtende tilbud

Få fixede dine trægulve billigt

Efterfølgende behandler man det med enten lak eller olie alt efter hvilket udseende man ønsker på sit gulv. Har du specielle møbler og andet inventar der skal passe med gulvet, er det god idé at tage en snak med din gulvmand, inden han går i gang med gulvafslibningen. Gulv folkene fra Kolding, kan med sine mange års erfaring rådgive dig, og give dig inspiration, til den bedste løsning til dit hjem og dine møbler. De kan bl.a. rådgive dig omkring valg af trægulve, og hvilken behandling gulvet skal have, når det er blevet slebet færdigt.

Det er nemt at få tilbud 

Få 3 uforpligtende tilbud

Stor erfaring giver flotte resultater

Gulvfirmaerne kan også rådgive dig angående farvevalg. Med det rette farvevalg og den rigtige type gulv, kan man skabe de helt rigtige nuancer og rustikke referencer til naturen, og dermed smelte dit gulv sammen med dine møbler og andet inventar. Duften af et ny afslebet trægulv spreder hygge og ro i hjemmet.

Træ er en af vores naturs helt store gaver og det er et super fantastisk materiale at arbejde med. Det er enormt fleksibelt samtidigt med at det er uhørt stærk. Det kan med den rette bearbejdelse formes helt som man ønsker det. Det fascinerende ved træ er også, at det bliver smukkere og smukkere efterhånden som tiden går.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Hvilke gulvsliber får jeg tilbud fra?2020-05-07T10:52:16+02:00

Alle de gulvsliber, som modtager din gulvopgave igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle gulvsliber. Alle gulvsliber skal overholde de strenge krav der stilles til dem om blandt andet, at udføre deres arbejde perfekt værd gang således, at du altid kan være sikker på, at du får den bedste og billigste pris på din gulvopgave uden, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

✅ Hvad er forskellen på en gulvafslibning og en gulvafhøvling?2020-05-07T10:49:20+02:00

Når man foretager en gulvafslibning, så fjernes der op til 1 millimeter af træets tykkelse. I langt de fleste tilfælde er en gulvafslibning nok til at fjerner ridser, misfarvninger og pletter på trægulvet.

Når man foretager en gulvafhøvling, fjernes der op til 4 millimeter af gulvets tykkelse når de små knive høvler trægulvet. En gulvafhøvling er det rigtige valg, hvis dine trægulve er meget slidte og har huller, ujævnheder, fernis gulve eller har spartel og limrester på gulvbrædderne.

✅ Hvad koster en gulvafslibning eller gulvafhøvling?2020-05-07T10:49:26+02:00

Det er ikke muligt, at fastsætte en pris på hverken gulvafslibning eller gulvafhøvling før at gulvmanden har været ude og se på trægulvene. 

Alle gulvopgaver er forskellige og derfor bør du altid få en gulvmand ud og kigge på din gulvopgave inden, at du siger ja tak til et tilbud.

✅ Hvad skal jeg gøre inden at gulvmanden går i gang?2020-05-07T10:49:32+02:00

Det er vigtigt at de forskellige rum, hvor der skal udføres en gulvafslibning eller en gulvafhøvling, at er helt tomme for møbler og andet. Det er også vigtigt at gulvmanden har adgang til strøm i de forskellige rum.

Da både en gulvafslibning og en gulvafhøvling er noget der både larmer og støver meget, er det god idé lige give naboerne besked om dette kommer til at ske inden at gulvmanden går i gang.

✅ Kan gulvet modstå hunde eller katte poter?2020-05-07T10:49:37+02:00

Hvis du eksempelvis for overfladebehandlet dit trægulv med en tokomponent lak, som er en særdeles slidstærk lak, så vil både hunde og kattepoter ikke være noget problem.

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for at kunne give dig gratis og helt uforpligtende tilbud på din gulvafslibning eller en gulvafhøvling.

✅ Skal jeg sige ja til et af de tilbud som jeg modtager?2020-05-07T10:49:42+02:00

Nej, du er ikke forpligtede på nogen måder til, at skulle sige ja til et af de tilbud, som du modtager igennem os. Alle tilbuddene som du modtager igennem os, er helt uforpligtende og ganske gratis at modtage.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE GULVSLIBER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på enten din gulvafslibning eller din gulvafhøvling. 

Få 3 uforpligtende tilbud
Go to Top