Gulvafslibning København2020-04-04T00:48:16+02:00
Forside » Gulvafslibning København

Gulvafslibning København

Få 3 uforpligtende tilbud

Gulvafslibning i København og omegn

H

vis det er blevet tid til at give dine trægulve en gulvafslibning, så er du kommet til den helt rigtige hjemmeside. Vi kan nemlig hjælpe dig med, at finde frem til en super billig gulvsliber i København, som nemt og hurtigt kan rette op på dine gulve igen. Igennem os kan du indhente tilbud fra flere forskellige gulvfirmaer i København og på denne måde nemt spare helt op til 70% på din gulvafslibning i København. 

Få 3 uforpligtende tilbud

Afslibning eller afhøvling – Vi klarer begge dele

Måde det foregår på, er ved at du starter med at trykke på den grønne knap her på siden. Bag den finder du et skema, som du skal udfylde med informationer om hvor i København opgaven skal udføres henne og hvor mange m2 der ca. er tale om. Efter at du har beskrevet din gulvopgave i skemaet sender vi din gulvafslibning i udbud blandt flere forskellige gulvsliber i København.

Når de har kigge din opgave igennem vender de tilbage til dig med gratis og helt uforpligtende tilbud på hvad de udføre din gulvafslibning for. Du vil hurtigt kunne se at gulvafslibning priserne svinger meget fra gulvfirma til gulvfirma. Du vil også hurtigt kunne finde frem til den gulvmand, der kan tilbyde dig den billigste gulvafslibning pris København. Hvis du ønsker at benytte dig af det gode tilbud ,er det bare og tage direkte kontakt til gulvmanden.

Det er nemt at få tilbud 

Få 3 uforpligtende tilbud

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten

Vores online gulvservice kan skaffe tilbud på meget mere end bare gulvafslibning. Hvis du eksempelvis har gulv der blevet meget slidt og har fået dybe ridser og måske og også er blevet skævt kan du indhente tilbud på en professionel gulvafhøvling igennem os. En gulvafhøvling bør altid udføres af en top professionel, gulvmand da det er et arbejde der kræver mange års erfaring, at udføre rigtigt.

Når gulvet bliver afhøvlet fjerner med det øverste lag af gulvet med en gulvhøvl, hvor der sidder nogle meget skarpe knive på, som høvler gulvet. Hvis man ikke har erfaringen med at håndtere en sådanne maskine, kan man meget hurtigt ende med at gøre mere skade end gavn. Vi kan og hjælpe dig med at finde frem til en gulvsliber med speciale i afslibning af trapper, vinduer, eller køkkenborder m.m.

Når afslibningen er færdig, bliver overfladen behandlet med enten lud, lak eller olie alt efter hvilken type træ der er tale om. Grunden til at man giver det denne overfladebehandling er dels at det pynter meget men også fordi at det hjælper med at modstå slitage i fremtiden. Efter at hele processen er overstået vil du kunne nyde godt af resultatet i mange år frem i tiden. Du vil også hurtigt finde ud af, at det er meget nemmere at holde rent.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Hvilke gulvsliber får jeg tilbud fra?2020-05-07T10:52:16+02:00

Alle de gulvsliber, som modtager din gulvopgave igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle gulvsliber. Alle gulvsliber skal overholde de strenge krav der stilles til dem om blandt andet, at udføre deres arbejde perfekt værd gang således, at du altid kan være sikker på, at du får den bedste og billigste pris på din gulvopgave uden, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

✅ Hvad er forskellen på en gulvafslibning og en gulvafhøvling?2020-05-07T10:49:20+02:00

Når man foretager en gulvafslibning, så fjernes der op til 1 millimeter af træets tykkelse. I langt de fleste tilfælde er en gulvafslibning nok til at fjerner ridser, misfarvninger og pletter på trægulvet.

Når man foretager en gulvafhøvling, fjernes der op til 4 millimeter af gulvets tykkelse når de små knive høvler trægulvet. En gulvafhøvling er det rigtige valg, hvis dine trægulve er meget slidte og har huller, ujævnheder, fernis gulve eller har spartel og limrester på gulvbrædderne.

✅ Hvad koster en gulvafslibning eller gulvafhøvling?2020-05-07T10:49:26+02:00

Det er ikke muligt, at fastsætte en pris på hverken gulvafslibning eller gulvafhøvling før at gulvmanden har været ude og se på trægulvene. 

Alle gulvopgaver er forskellige og derfor bør du altid få en gulvmand ud og kigge på din gulvopgave inden, at du siger ja tak til et tilbud.

✅ Hvad skal jeg gøre inden at gulvmanden går i gang?2020-05-07T10:49:32+02:00

Det er vigtigt at de forskellige rum, hvor der skal udføres en gulvafslibning eller en gulvafhøvling, at er helt tomme for møbler og andet. Det er også vigtigt at gulvmanden har adgang til strøm i de forskellige rum.

Da både en gulvafslibning og en gulvafhøvling er noget der både larmer og støver meget, er det god idé lige give naboerne besked om dette kommer til at ske inden at gulvmanden går i gang.

✅ Kan gulvet modstå hunde eller katte poter?2020-05-07T10:49:37+02:00

Hvis du eksempelvis for overfladebehandlet dit trægulv med en tokomponent lak, som er en særdeles slidstærk lak, så vil både hunde og kattepoter ikke være noget problem.

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for at kunne give dig gratis og helt uforpligtende tilbud på din gulvafslibning eller en gulvafhøvling.

✅ Skal jeg sige ja til et af de tilbud som jeg modtager?2020-05-07T10:49:42+02:00

Nej, du er ikke forpligtede på nogen måder til, at skulle sige ja til et af de tilbud, som du modtager igennem os. Alle tilbuddene som du modtager igennem os, er helt uforpligtende og ganske gratis at modtage.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE GULVSLIBER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på enten din gulvafslibning eller din gulvafhøvling. 

Få 3 uforpligtende tilbud
Go to Top