Gulvafslibning Horsens2020-04-04T00:43:37+02:00
Forside » Gulvafslibning Horsens

Gulvafslibning Horsens

Få 3 uforpligtende tilbud

Find den bedst og billigste gulvsliber

T

rænger dit hus eller din lejlighed til at blive friskede op? Så er en gulvafslibning noget af det, der kan give dit hjem den største positive effekt. Dit gulv kan ikke undgå at blive slidt efter mange år, og derfor vil derfor vil der med tiden være ridser og mørke pletter på dit gulv. Dette kan en professionel gulvsliber dog nemt rette op på med en gulvafslibning.

Få 3 uforpligtende tilbud

Få tilbud fra gulvfirmaer i Horsens

Når dit gulv bliver slebet fjerne man 2-3 millimeter af toppen på gulvet og lige neden dukker der et frisk gulv frem. Gulvet skal efter det er blevet slebet ned, have en behandling med olie eller lak. Når gulvet er tørt, har du igen et super smukt gulv, der får dit hjem til at ligne, at det har været med i et af de utallige bolig tv-programmer.

Det er nemt at få tilbud 

Få 3 uforpligtende tilbud

Spar penge på din gulvafslibning

Du kan igennem os indhente gratis og uforpligtende gulvafslibning priser, fra flere forskellige gulvsliber i Horsens, og på denne måde spare både tid og penge. Du behøver nemlig ikke gøre andet end at udfylde vores online skema med lidt informationer omkring hvor stor din gulvopgave er, samt hvor, og hvornår den skal udføres.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Hvilke gulvsliber får jeg tilbud fra?2020-05-07T10:52:16+02:00

Alle de gulvsliber, som modtager din gulvopgave igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle gulvsliber. Alle gulvsliber skal overholde de strenge krav der stilles til dem om blandt andet, at udføre deres arbejde perfekt værd gang således, at du altid kan være sikker på, at du får den bedste og billigste pris på din gulvopgave uden, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

✅ Hvad er forskellen på en gulvafslibning og en gulvafhøvling?2020-05-07T10:49:20+02:00

Når man foretager en gulvafslibning, så fjernes der op til 1 millimeter af træets tykkelse. I langt de fleste tilfælde er en gulvafslibning nok til at fjerner ridser, misfarvninger og pletter på trægulvet.

Når man foretager en gulvafhøvling, fjernes der op til 4 millimeter af gulvets tykkelse når de små knive høvler trægulvet. En gulvafhøvling er det rigtige valg, hvis dine trægulve er meget slidte og har huller, ujævnheder, fernis gulve eller har spartel og limrester på gulvbrædderne.

✅ Hvad koster en gulvafslibning eller gulvafhøvling?2020-05-07T10:49:26+02:00

Det er ikke muligt, at fastsætte en pris på hverken gulvafslibning eller gulvafhøvling før at gulvmanden har været ude og se på trægulvene. 

Alle gulvopgaver er forskellige og derfor bør du altid få en gulvmand ud og kigge på din gulvopgave inden, at du siger ja tak til et tilbud.

✅ Hvad skal jeg gøre inden at gulvmanden går i gang?2020-05-07T10:49:32+02:00

Det er vigtigt at de forskellige rum, hvor der skal udføres en gulvafslibning eller en gulvafhøvling, at er helt tomme for møbler og andet. Det er også vigtigt at gulvmanden har adgang til strøm i de forskellige rum.

Da både en gulvafslibning og en gulvafhøvling er noget der både larmer og støver meget, er det god idé lige give naboerne besked om dette kommer til at ske inden at gulvmanden går i gang.

✅ Kan gulvet modstå hunde eller katte poter?2020-05-07T10:49:37+02:00

Hvis du eksempelvis for overfladebehandlet dit trægulv med en tokomponent lak, som er en særdeles slidstærk lak, så vil både hunde og kattepoter ikke være noget problem.

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for at kunne give dig gratis og helt uforpligtende tilbud på din gulvafslibning eller en gulvafhøvling.

✅ Skal jeg sige ja til et af de tilbud som jeg modtager?2020-05-07T10:49:42+02:00

Nej, du er ikke forpligtede på nogen måder til, at skulle sige ja til et af de tilbud, som du modtager igennem os. Alle tilbuddene som du modtager igennem os, er helt uforpligtende og ganske gratis at modtage.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE GULVSLIBER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på enten din gulvafslibning eller din gulvafhøvling. 

Få 3 uforpligtende tilbud
Go to Top