Gulvafslibning Aalborg2020-04-04T00:21:21+02:00
Forside » Gulvafslibning Aalborg

Gulvafslibning Aalborg

Få 3 uforpligtende tilbud

Høj kvalitet fra lokale gulvsliber

G

ulvafslibning og gulvafhøvling i Aalborg, er blevet meget populært de sidste par år. Især billig gulvafslibning og gulvafhøvling, er et stort hit! Igennem os kan du indhente tilbud på både gulvafslibning og gulvafhøvling. Det er som regel en meget billigere løsning at få udført en gulvafslibning eller gulvafhøvling frem for at skulle lægge et helt nyt trægulv. Et gulvfirma i Aalborg, kan give dit gamle og slidt trægulv nyt liv igen. Langt de fleste trægulve kan nøjes med at få udført en gulvafslibning. Efter at gulvafslibningen er udført, så får man et pænt og jævnt trægulv, helt fri for ridser og mørke pletter, som du kan have glæde af mange år frem i tiden.

Få 3 uforpligtende tilbud

Aalborgs bedste gulvservice

Gulvafslibning bør udføres af en gulvmand i Aalborg, der ved hvordan man benytter gulvafslibning maskine med påsat sandpapir rigtigt. Når din gulvsliber i Aalborg går i gang med gulvafslibningen, så udføre han typisk 4-5 slibninger af trægulvet alt efter hvor slidt trægulvet er. Gulvsliberen udføre gulvafslibningen ved at veksle imellem at slibe med fint sandpapir og groft sandpapir. Under normale omstændigheder slibes der cirka 1 millimeter af trægulvets overflade. Det er mest optimalt, hvis trægulve er så jævnt som muligt. Ellers kan det være svært, at nå frem til det bedste gulvafslibning resultat. Når gulvsliberen er færdig din gulvafslibning har dit trægulv en ubehandlet overflade, som kan overfaldebehandles med eksempelvis lak, lud eller olie.

Det er nemt at få tilbud 

Få 3 uforpligtende tilbud

Gratis tilbud på gulvafslibning

Hvis du er klar til, at få gjort noget ved dine gamle slidte trægulve, så er det bare med at komme i gang med, at få indhentede tilbud på din gulvopgave igennem os med det samme. Lige så snart at du har udfyldt skemaet, som du finder bag den grønne knap, så sender vi din gulvopgave i udbud blandt flere forskellige gulvfirmaer Jylland nærmere betegnet i Aalborg. Du vil så efterfølgende modtage mindst tre uforpligtende tilbud, som du kan kigge igennem og se om der er en gulvafslibning pris, som du ønsker at benytte dig af.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Hvilke gulvsliber får jeg tilbud fra?2020-05-07T10:52:16+02:00

Alle de gulvsliber, som modtager din gulvopgave igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle gulvsliber. Alle gulvsliber skal overholde de strenge krav der stilles til dem om blandt andet, at udføre deres arbejde perfekt værd gang således, at du altid kan være sikker på, at du får den bedste og billigste pris på din gulvopgave uden, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

✅ Hvad er forskellen på en gulvafslibning og en gulvafhøvling?2020-05-07T10:49:20+02:00

Når man foretager en gulvafslibning, så fjernes der op til 1 millimeter af træets tykkelse. I langt de fleste tilfælde er en gulvafslibning nok til at fjerner ridser, misfarvninger og pletter på trægulvet.

Når man foretager en gulvafhøvling, fjernes der op til 4 millimeter af gulvets tykkelse når de små knive høvler trægulvet. En gulvafhøvling er det rigtige valg, hvis dine trægulve er meget slidte og har huller, ujævnheder, fernis gulve eller har spartel og limrester på gulvbrædderne.

✅ Hvad koster en gulvafslibning eller gulvafhøvling?2020-05-07T10:49:26+02:00

Det er ikke muligt, at fastsætte en pris på hverken gulvafslibning eller gulvafhøvling før at gulvmanden har været ude og se på trægulvene. 

Alle gulvopgaver er forskellige og derfor bør du altid få en gulvmand ud og kigge på din gulvopgave inden, at du siger ja tak til et tilbud.

✅ Hvad skal jeg gøre inden at gulvmanden går i gang?2020-05-07T10:49:32+02:00

Det er vigtigt at de forskellige rum, hvor der skal udføres en gulvafslibning eller en gulvafhøvling, at er helt tomme for møbler og andet. Det er også vigtigt at gulvmanden har adgang til strøm i de forskellige rum.

Da både en gulvafslibning og en gulvafhøvling er noget der både larmer og støver meget, er det god idé lige give naboerne besked om dette kommer til at ske inden at gulvmanden går i gang.

✅ Kan gulvet modstå hunde eller katte poter?2020-05-07T10:49:37+02:00

Hvis du eksempelvis for overfladebehandlet dit trægulv med en tokomponent lak, som er en særdeles slidstærk lak, så vil både hunde og kattepoter ikke være noget problem.

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for at kunne give dig gratis og helt uforpligtende tilbud på din gulvafslibning eller en gulvafhøvling.

✅ Skal jeg sige ja til et af de tilbud som jeg modtager?2020-05-07T10:49:42+02:00

Nej, du er ikke forpligtede på nogen måder til, at skulle sige ja til et af de tilbud, som du modtager igennem os. Alle tilbuddene som du modtager igennem os, er helt uforpligtende og ganske gratis at modtage.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE GULVSLIBER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på enten din gulvafslibning eller din gulvafhøvling. 

Få 3 uforpligtende tilbud
Go to Top