Gulvafslibning Aalborg

Gulvafslibning Aalborg løser alle gulvopgaver billigst!

Gulvafslibning og gulvafhøvling i Aalborg, er blevet meget populært de sidste par år. Især billig gulvafslibning og gulvafhøvling, er et stort hit! Igennem os kan du indhente tilbud på både gulvafslibning og gulvafhøvling. Det er som regel en meget billigere løsning at få udført en gulvafslibning eller gulvafhøvling frem for at skulle lægge et helt nyt trægulv. Et gulvfirma i Aalborg, kan give dit gamle og slidt trægulv nyt liv igen. Langt de fleste trægulve kan nøjes med at få udført en gulvafslibning. Efter at gulvafslibningen er udført, så får man et pænt og jævnt trægulv, helt fri for ridser og mørke pletter.

Få en gulvmand i Aalborg til at udføre opgaven

Gulvafslibning bør udføres af en gulvmand i Århus, der ved hvordan man benytter gulvafslibning maskine med påsat sandpapir rigtigt. Når din gulvsliber i Aalborg eller gulvafslibning Århus går i gang med gulvafslibningen, så udføre han typisk 4-5 slibninger af trægulvet alt efter hvor slidt trægulvet er. Gulvsliberen udføre gulvafslibningen ved at veksle imellem at slibe med fint sandpapir og groft sandpapir. Under normale omstændigheder slibes der cirka 1 millimeter af trægulvets overflade. Det er mest optimalt, hvis trægulve er så jævnt som muligt. Ellers kan det være svært at nå frem til det bedste gulvafslibning resultat. Når gulvsliberen er færdig din gulvafslibning har dit trægulv en ubehandlet overflade.

Lud behandling efter din gulvafslibning

Efter at din gulvafslibning er blevet udført at gulvsliberen, kan du vælge at få efterbehandlet dit ny slebet trægulv med Lud hvis det er af Nåletræ, Bøg eller Ask. Grunden til at man efterbehandler det med Lud, er for at bevare den lyse farve på dit ny slebet trægulv så længe som muligt. Endvidere er meningen med at overfladebehandle dit trægulv med Lud, at hvidpigmentere trægulvets overflade. Når gulvmanden er færdig med hele processen skal trægulvet vaskes med sæbe tre gange. Du kan vaske dit trægulv med sæbe hvis det er overfladebehandlet med Natur lud eller Hvid Lud. Efter hver vask med sæben vil dit trægulv få en mere ren og frisk overflade samtidigt med at det vil få en længere levetid.

Lak behandling efter din gulvafslibning

Den stærkeste overfladebehandling du kan give dit trægulv er en lak behandling. En lak behandling giver trægulvet en meget slidstærk overflade og bibeholder træets naturlige farve. Et trægulv der er blevet efterbehandlet med lak, har også den fordel, at det er meget nemt at holde rent. Det kan især være en fordel at vælge en lak behandling, hvis man har små børn eller husdyr, som eksempelvis kat eller hund derhjemme. Efter at gulvsliberen har givet dit trægulv en gulvafslibning, skal trægulvet lakeres 2-3 gange alt efter hvilke ønsker eller behov du har til trægulvet. Når trægulvet er færdig med hærdningen af lakken har trægulvet fået en vandskyende overflade som har en tykkelse på ganske få hundrededele millimeter. Denne tynde men meget stærke overflade er yderst effektiv mod slid på trægulvets overflade. Hvis du vedligeholder overfladen på dit trægulv kan du have glæde af lakeringen i mange år frem i tiden.

Oliebehandling efter din gulvafslibning

Efter at gulvsliberen har udført din gulvafslibning, kan du også vælge at få givet det en efterbehandling med olie. En overfladebehandling med olie giver dit trægulv en stærk overflade, der dog ikke er lige så stærk som hvis du giver det en lak behandling. Fordelen ved en olie overfladebehandling er, at hvis der kommer små ridser i dit trægulv, så forsvinder de for det meste ved at du vasker dit trægulv. Vær dog opmærksom på, at hvis du spilder fedt eller at der kommer en større mængde vand på dit trægulv, så vil dette giver pletter på dit trægulv der ikke kan fjernes igen. Disse pletter kan kun fjernes fra trægulvet igen ved at give det en ny gulvafslibning. Vær også opmærksom på, at efter at dit trægulv har fået en overfladebehandling med olie, så må trægulvet ikke betrædes før efter minimum 8 timer. Det anbefales dog at du venter i op til 2-3 dage før du begynder at sætte møbler og lignende ind på trægulvet. Du vedligeholder best dit olieret trægulv med sæbe og oliepleje.