Gulvafhøvling

Gulvafhøvling udføres på alle typer trægulve

Hvis dit gulv har fået meget dybe ridser eller er blevet skævt og måske endda også har været malet er det nødvendigt med gulvafhøvling for at rette op på gulvet igen. I forhold til en gulvafslibning hvor man sliber gulvets overflade 2-3 millimeter ned så høvler man gulvet med slibemaskinen.

På slibemaskinen sidder der i stedet for sandpapir nogle meget skarpe knive som fjerner gulvets overflade. Når gulvmanden er færdig med at afhøvle gulvet vil han typisk give det en gulvafslibning efterfølgende for at få det bedste resultat og den pæneste overflade på trægulvet. Når så gulvafslibningen er færdig skal gulvet have en passende overfladebehandling med eksempelvis lak, lud eller olie som passer til gulvets træ type.

Få flere gratis tilbud på din gulvafhøvling

Igennem os kan du helt gratis og ganske uforpligtende indhente flere tilbud på din gulvafhøvling. Det smarte ved at du benytter dig af vore gratis online formidlingsservice er du både spare masser af tid og mange penge. Prisen på din gulvopgave vil nemlig svinge meget alt efter hvilken gulvmand som du får tilbud fra. Derfor vil du ved at indhente tilbud igennem os ofte kunne spare helt op til 70% på din gulvafhøvling.

Det tager kun 2 min. at udfylde vores online skema med de nødvendige informationer omkring din gulvafhøvling som det er nødvendigt for de forskellige gulvsliber at få nærmere af vide om for at de kan give dig tilbud. Når skemaet er udfyldt sender vi din gulvopgave i udbud og du vil så efterfølgende modtage flere forskellige gratis og helt uforpligtende tilbud på din gulvopgave fra professionelle gulvfirmaer.

Få gratis tilbud på gulvafhøvling i hele Danmark

Lige meget hvor henne i Danmark din gulvopgave skal udføres henne så kan du ganske gratis og helt uforpligtende indhente tilbud på din opgave igennem os. Vi samarbejder med professionelle gulvsliber over hele Danmark. Selv om de forskellige gulvfirmaer rundt omkring i de andre forskellige byer i Danmark har meget travlt med forskellige former for gulvservice, så kan du altid få tilbud på din gulvopgave igennem os alle ugens 7 dage.