Gulvafhøvling2020-04-04T00:17:41+02:00
Forside » Gulvafhøvling

Gulvafhøvling

Få 3 uforpligtende tilbud

Brug en erfaren gulvsliber

Hvis dit gulv har fået meget dybe ridser eller er blevet skævt og måske endda også har været malet, så er det nødvendigt med en gulvafhøvling for at rette op på gulvet igen. I forhold til en gulvafslibning, hvor man sliber gulvets overflade 1 millimeter ned, så høvler man gulvet 2-3 millimeter ned med en høvlemaskinen. På høvlemaskinen sidder der i stedet for sandpapir nogle meget skarpe knive, som fjerner gulvets overflade. Når gulvmanden er færdig med at afhøvle gulvet vil han typisk give det en gulvafslibning efterfølgende for at få det bedste resultat og den pæneste overflade på trægulvet. Når så gulvafslibningen er færdig, skal gulvet have en passende overfladebehandling med eksempelvis lak, lud eller olie som passer til gulvets træ type.

Få 3 uforpligtende tilbud

Skal dine gulve have nyt liv?

Igennem os, kan du helt gratis og ganske uforpligtende indhente flere forskellige tilbud på din gulvafhøvling. Det smarte ved at du benytter dig af vore gratis online formidlingsservice er, at du både spare masser af tid og mange penge. Prisen på din gulvopgave vil nemlig svinge meget alt efter hvilken gulvmand, som du får tilbud fra. Derfor vil du ved at indhente tilbud igennem os ofte kunne spare helt op til 70% på din gulvafhøvling unden, at skulle gå på kompromis med kvaliteten. 

Det er nemt at få tilbud 

Få 3 uforpligtende tilbud

Vi levere den bedste kvalitet

Det tager kun to minutter at udfylde vores online skema med de nødvendige informationer omkring din gulvafhøvling, som det er nødvendigt for de forskellige gulvsliber at få nærmere af vide om, før at de kan give dig tilbud. Når skemaet er udfyldt sender vi din gulvopgave i udbud, og du vil så efterfølgende modtage flere forskellige gratis og helt uforpligtende tilbud på din gulvopgave fra professionelle gulvfirmaer fra dit lokal område.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Hvilke gulvsliber får jeg tilbud fra?2020-05-07T10:52:16+02:00

Alle de gulvsliber, som modtager din gulvopgave igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle gulvsliber. Alle gulvsliber skal overholde de strenge krav der stilles til dem om blandt andet, at udføre deres arbejde perfekt værd gang således, at du altid kan være sikker på, at du får den bedste og billigste pris på din gulvopgave uden, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

✅ Hvad er forskellen på en gulvafslibning og en gulvafhøvling?2020-05-07T10:49:20+02:00

Når man foretager en gulvafslibning, så fjernes der op til 1 millimeter af træets tykkelse. I langt de fleste tilfælde er en gulvafslibning nok til at fjerner ridser, misfarvninger og pletter på trægulvet.

Når man foretager en gulvafhøvling, fjernes der op til 4 millimeter af gulvets tykkelse når de små knive høvler trægulvet. En gulvafhøvling er det rigtige valg, hvis dine trægulve er meget slidte og har huller, ujævnheder, fernis gulve eller har spartel og limrester på gulvbrædderne.

✅ Hvad koster en gulvafslibning eller gulvafhøvling?2020-05-07T10:49:26+02:00

Det er ikke muligt, at fastsætte en pris på hverken gulvafslibning eller gulvafhøvling før at gulvmanden har været ude og se på trægulvene. 

Alle gulvopgaver er forskellige og derfor bør du altid få en gulvmand ud og kigge på din gulvopgave inden, at du siger ja tak til et tilbud.

✅ Hvad skal jeg gøre inden at gulvmanden går i gang?2020-05-07T10:49:32+02:00

Det er vigtigt at de forskellige rum, hvor der skal udføres en gulvafslibning eller en gulvafhøvling, at er helt tomme for møbler og andet. Det er også vigtigt at gulvmanden har adgang til strøm i de forskellige rum.

Da både en gulvafslibning og en gulvafhøvling er noget der både larmer og støver meget, er det god idé lige give naboerne besked om dette kommer til at ske inden at gulvmanden går i gang.

✅ Kan gulvet modstå hunde eller katte poter?2020-05-07T10:49:37+02:00

Hvis du eksempelvis for overfladebehandlet dit trægulv med en tokomponent lak, som er en særdeles slidstærk lak, så vil både hunde og kattepoter ikke være noget problem.

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for at kunne give dig gratis og helt uforpligtende tilbud på din gulvafslibning eller en gulvafhøvling.

✅ Skal jeg sige ja til et af de tilbud som jeg modtager?2020-05-07T10:49:42+02:00

Nej, du er ikke forpligtede på nogen måder til, at skulle sige ja til et af de tilbud, som du modtager igennem os. Alle tilbuddene som du modtager igennem os, er helt uforpligtende og ganske gratis at modtage.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE GULVSLIBER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på enten din gulvafslibning eller din gulvafhøvling. 

Få 3 uforpligtende tilbud
Go to Top